De Valk Wekerom Uw partner in diervoeders.
De Valk Wekerom Kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid staan centraal.
De Valk Wekerom Gespecialiseerd in mengvoeders.

Specialist in maatwerk

Uw partner in diervoeders

‘Dichtbij de klant staan en voortdurend investeren in wederzijds vertrouwen. Daar draait het om bij De Valk Wekerom.’

 

Coöperatie De Valk Wekerom is hét adres voor kwalitatief hoogstaande diervoeders en voor professioneel advies. Onze sectorspecialisten kennen uw agrarische markt. En ze komen letterlijk bij u in de stal. Daardoor kunnen onze betrokken specialisten u als geen ander het optimale advies geven op het gebied van voer en bedrijfsvoering.

 

Met name pluimvee, varkens- en rundveehouders maken gebruik van onze diensten en producten. Die bedienen we met eigen vrachtwagens en chauffeurs vanuit onze productielocaties in Lunteren en Meppel. Deze fabrieken beschikken over de nieuwste technieken voor de productie van alle soorten diervoeders. Ook VLOG en biologisch maken al jarenlang deel uit van ons assortiment.

 

Bij De Valk Wekerom vindt u alle specialisaties onder één dak: Inkoop, Nutritie, Verkoop en Productie. Daardoor kunnen we de lijnen kort houden, dichtbij de klant staan en voortdurend investeren in wederzijds vertrouwen. Daar draait het om bij De Valk Wekerom. Want alleen zo kunnen we u oplossingen aanbieden die u op termijn het meeste rendement opleveren. Een werkwijze die ons in ruim 100 jaar heeft gemaakt tot wat wij nu zijn: een specialist in maatwerk.